Stretchtent huren Zeewolde

Een stretchtent is een functionele eyecatcher op ieder feest. Een stretchtent of ook wel flextent en/of bedoeïenentent genoemd heeft vele toepassingen vanwege zijn grote flexibele inzetbaarheid. Bedoeïenen zijn nomaden die leven in de woestijn. Zij leggen grote afstanden af en komen daardoor voor uitdagingen te staan. De bedoeïenentent vindt hier zijn oorsprong en kwam van daaruit naar Europa.

Of u nu een groot evenement, bruiloft of privé feest wilt gaan geven in de buitenlucht, met een stretchtent heeft u een functionele en sfeervolle blikvanger. Wij bieden u een stijlvolle, waterdichte stretchtent tegen zeer scherpe prijzen. De stretchtenten van NL Tenten zijn bijna eindeloos te variëren in afmeting en samenstelling. Met het uitgebreide aanbod van NL Tenten kunt u bij ons een stretchtent huren voor elke gelegenheid.

Als specialist in het verhuren van stretchtenten staat ons team ervaren tentenbouwers klaar om uw tuinfeest, verjaardagsfeest, bruiloft, personeelsfeest of concert te faciliteren. Wij hebben de passende stretchtent oplossing. De stretchtenten van NL Tenten verhuren wij op vrijwel elke locatie in heel Nederland. Door de mogelijkheid de stretchtenten onderling te verbinden kunnen er grote oppervlakten worden gecreëerd, waardoor er vele mogelijkheden zijn. Vele bedrijven en particulieren weten onze stretch- tent verhuur al langere tijd te vinden.

Stretchtent
Stretchtent
Stretchtent Golfbaan Rijk van Nunspeet horeca overkapping
Stretchtent

Specificaties van onze stretchtenten

  • Brandcertificaat M2 Din 4102
  • Bouwboek berekend door Tent Tech
  • Gewicht 600 gr/m2
  • Zelfs tot windkracht 7 te gebruiken
  • Eenvoudig te plaatsen en aan te passen door zijn hoge flexibiliteit
  • Gemakkelijk op en af te bouwen

Prijzen en afmetingen

De prijs van de stretchtent is afhankelijk van de afmeting. Onze stretchtent huurt u inclusief:

  • Op- en afbouw (in het open veld)
  • Voor maximaal 3 aaneengesloten dagen

Wilt u voor een langere periode gebruik maken van de stretchtenten van NL Tenten? Dan is de prijs op aanvraag (maatwerk).

BxLM2ZittendStaandPrijs
6x15906090op aanvraag
10x1010070100op aanvraag
9x1210870100op aanvraag
10x1212080120op aanvraag
10x15150100150op aanvraag
12x15180130180op aanvraag
10x20200150200op aanvraag
12x18220160220op aanvraag
15x20300240300op aanvraag
10x30300240300op aanvraag
20x20400320400op aanvraag
15x30450350450op aanvraag
Stretchtent verhuur feest Het Koetshuis Hulshorst NL Tenten Verhuur

Bruiloft stretchtent

Onze stretchtenten zijn bij uitstek geschikt als smaakvolle overkapping voor uw bruiloft. Creëer een intieme sfeer met deze flexibele tenten. Profiteer van ons ruime aanbod in afmetingen en kleuren, ons ervaren team van tentenbouwers komen hem bij u plaatsen. Wij doen al het werk. Ook het leggen van een vlondervloer onder uw gehuurde stretchtent of techniek met betrekking tot het installeren van verlichting zijn voor ons geen probleem.

Festival stretchtent

Geen outdoor festival of feest is compleet zonder een eyecatching en uiterst robuuste, stevige stretchtent overkapping van NL Tenten. Wij bouwen voor u op en breken de stretchtent na afloop weer af. Zorgen dat uw publiek en apparatuur veilig en droog staan onder onze stretchtenten. Of creëer op een warme zomerdag genoeg schaduw voor uw publiek wanneer de zon op zijn sterkst is.

Stretchtent terrasoverkapping

Haal meer uit uw terrasseizoen met een stretchtent van NL Tenten. Onze stretchtenten in diverse afmetingen en kleuren maken uw 365 dagen terrasseizoen compleet. Onze tenten zijn uitermate geschikt voor de professionele horeca en catering. Ons team van ervaren tentenbouwers plaatsen de tent bij u op het terras op uw verzoek.

Transportkosten van de stretchtent

Voor het transport van de stretchtent rekenen wij € 0,50 per gereden kilometer

Op- en afbouwkosten van uw gehuurde stretchtent

De op- en afbouw van de stretchtent is in open veld gratis Met open veld bedoelen wij een ruimte zonder belemmering van bomen, obstakels en een vrije ruimte rond de stretchtent van 2,5 meter.

Leveringsgebied van de stretchtent

Wij leveren en bouwen onze stretchtenten in heel Nederland.
Gelderland, Flevoland, Overijssel, Noord- Holland, Utrecht, Twente, Drenthe

Advies en begeleiding op maat

Wilt u als huurder een goede begeleiding in de aanloop naar uw evenement of feest? Daarom bieden wij u de mogelijkheid dat één van onze medewerkers naar uw locatie komt kijken om het juiste advies te geven.

Hierbij moet u denken aan:

  • Welke tent kan er staan (lente en breedte) Wij meten dan voor u de locatie in.
  • Hoe is de ondergrond (aflopend, asfalt of beton).

Ook kunnen wij u adviseren over de inrichting, toiletten en verwarming e.d.

Advies en begeleiding op maat Stretchtent