NL Tenten tentenverhuur in Gelderland

NL Tenten staat voor professionele tentenverhuur in Gelderland en omgeving. Succesvol leverancier van vele soorten en maten tenten. Verhuur van tenten, geschikt voor vele gelegenheden. Als particulier denk je aan een mooie stretchtent voor een bruiloft in je eigen achtertuin of een mooie transparante tent voor een gezellig feestje in de straat. Als ondernemer of ondernemersvereniging kun je denken aan een grote Aluhal tent waarin je al je (zakelijke) relaties warm kan verwelkomen.

Naast tenten verhuur kunnen we je ook voorzien van diverse partyverhuur. Denk aan stoelen, tafels, heaters, glaswerk of aankleding als lampen en planten.

NL Tenten verzorgt ook de aankleding van de tent die je huurt

Ben je opzoek naar een leverancier die meer dan alleen tenten verhuurt. Dan kan NL Tenten ook helpen met de aankleding van de tent. Wij kunnen onze tenten voorzien van verwarming, verlichting, leveren toiletten en kunnen je voorzien van glaswerk, meubilair en zelfs van een cateraar.

Huur een tent inclusief opbouw en afbouw

Onze medewerkers leveren niet alleen op elke gewenste locatie in Harderwijk en omgeving, maar leveren inclusief op- en afbouw van de tent. Dat betekent dat je zelf niet druk bent met het opbouwen van de tent.

Je kunt o.a. de volgende tenten bij ons huren

Pagodetenten

Op zoek naar een tent met een puntdak? Dan huur je een Pagodetent. Pagodetenten huur je bij NL Tenten in twee standaard afmetingen 5 meter bij 5 meter en 6 meter bij 6 meter. Deze tent kunnen we leveren en plaatsen met en zonder vloer (vlonder). De pagodetent wordt standaard uitgevoerd met 50 procent raamwanden en 50 procent dichte wanden.

Onze pagodetent is uitermate geschikt voor bruiloften, netwerkbijeenkomsten, ceremonies of andere feestelijke aangelegenheden. Een pagodetent is makkelijk te koppelen aan andere tenten en daarom ook geschikt als toegangstent voor evenementen.

Meer informatie over de pagodetent

Aluhallen

De aluhal is geschikt voor partijen van 70 tot ongeveer 330 personen. De grootte van de aluhal is aan elke feestsituatie aan te passen. Daarom uitermate geschikte voor grote feesten en partijen. De kleinste maat van de aluhal is 10 meter bij 5 meter en te verlengen per 5 meter.

Door het modulaire systeem is deze aluhal te koppelen aan bijvoorbeeld de pagodetenten. De aluhal wordt verankerd met grondpennen; is dit niet genoeg dan verzekeren we de tent met betonblokken of ballasttanks. De aluhallen voldoen aan de strengste veiligheidsnormen en worden opgebouwd door onze eigen monteurs.

Prijzen en meer informatie over de aluhallen

Transparante tent huren bij NL Tenten

Transparante doorzichtige tenten bieden u een panorama uitzicht rondom je evenement. Hierbij biedt de transparante tent jouw gasten een unieke aanblik en een bijzondere ervaring. Van veraf is dit type tent al te zien en al helemaal in de avond, wanneer de tent sfeervol is verlicht. Je biedt jouw gasten al het moois van de omgeving ter plaatse vanuit een mogelijk warme transparante tent.

Meer informatie over de transparante tent

Inrichting van de tent

Voor de complete tentinrichting en aankleding kun je ook bij NL Tenten terecht. In onze partyverhuur-afdeling hebben wij een ruim assortiment. Hierbij kun je denken aan meubilair met bijpassende tafels en stoelen, loungemeubilair, statafelrokken, statafels, bars, verlichting, barbecue en verwarming. Tevens kunnen we je uit onze evenementen verhuur voorzien van een nette toiletvoorziening (ook mindervalide).

Bekijk alle partyverhuur mogelijkheden

Opbouw en afbouw van de tent door onze medewerkers

Het correct en netjes opzetten van een tent gebeurt door NL Tenten met een gemotiveerde ploeg medewerkers die kennis en inzicht hebben van onze verhuur in Harderwijk en omgeving. Hierdoor blijft de veiligheid en kwaliteit van onze tenten gewaarborgd. Het onderhoud van de zeilen en vloeren doen wij zelf binnen het verhuurbedrijf, zodat de klant altijd nette zeilen en daken in de door hem gehuurde tenten heeft.

Transport en leveren van tenten

NL Tenten beschikt over een representatief wagenpark en een aantal aanhangers. Hiermee kunnen wij de tenten leveren op elke gewenste locatie (ook buiten Harderwijk) en opbouwen met al dan niet de door gehuurde vloer of vlonders erbij.

Advies en begeleiding op maat

Wil je als organisator een goede begeleiding in de aanloop naar jouw evenement of feest? Dan bieden wij de mogelijkheid dat één van onze medewerkers naar de locatie komt kijken om het juiste advies te geven.

Onze medewerker denkt mee over:

  • Welke tent is geschikte voor de gewenste locatie (lengte en breedte)? Wij meten de locatie in.
  • Hoe is de ondergrond (aflopend, asfalt of beton)? Is er misschien een houten vloer of vlonder gewenst.
  • Is er naast het huren van de tent nog behoefte aan andere faciliteiten als het gaat om inrichting of catering?

Vraag vrijblijvend een offerte aan, wij reageren binnen twee werkdagen met een passend advies.

Advies en begeleiding op maat