NL Tenten | tentenverhuur in Almere en omgeving

NL Tenten uit Nunspeet, omgeving Almere, is professioneel leverancier van veel soorten en maten tenten. Professionele tentenverhuur, omdat al onze tenten van degelijke kwaliteit zijn, voorzien van de strengste veiligheidseisen, wij zijn verantwoordelijk voor de opbouw en afbouw van de tent en bij terugkomst controleren we altijd op schade en worden alle tenten schoongemaakt.

Huur tenten voor alle gelegenheden

Verhuur van tenten, geschikt voor alle gelegenheden. Als particulier denk je aan een mooie stretchtent voor een bruiloft in je eigen achtertuin of een mooie transparante tent voor een gezellig feestje in de straat. Als ondernemer of ondernemersvereniging kun je denken aan een grote Aluhal tent waarin je al je (zakelijke) relaties warm kan verwelkomen.

Naast het huren van een tent kunnen we je ook voorzien van diverse partyverhuur. Denk aan stoelen, tafels, heaters, glaswerk of aankleding als lampen en planten.

Huur je tent inclusief verwarming en verlichting

Naast een breed aanbod van tenten bieden wij ook verschillende faciliteiten om de tent te voorzien van alle gemakken. Zo kun je denken aan verlichting, verwarming, een bar, glaswerk, meubilair, toiletten of catering. In samenwerking met lokale partners is NL Tenten in staat jou als organisator van een bruiloft, dorpsevenement, zakelijke of particuliere partij, te helpen met alles voor een geslaagd feest.

Opbouw en afbouw

Omdat wij van NL Tenten veiligheid heel belangrijk vinden, zijn onze medewerkers verantwoordelijk voor de opbouw en afbouw van de tent die jij huurt. Al onze tenten worden geleverd met een Nederlands tentboek en ze voldoen aan de strengste veiligheidsregels volgens een NEN certificering. Zo bedienen wij ook veel gemeentes en grote organisaties, door onze professionele houding ten opzichte van andere tent verhuur organisaties.

Tenten die je o.a. kan huren in Almere en omgeving

Een kleine greep uit ons assortiment. Op onze pagina tenten, tref je een overzicht van ons volledige tentenaanbod.

Pagodetent huren

Op zoek naar een tent met een puntdak? Dan huur je een Pagodetent. Pagodetenten huur je bij NL Tenten in twee standaard afmetingen 5 meter bij 5 meter en 6 meter bij 6 meter. Deze tent kunnen we leveren en plaatsen met en zonder vloer (vlonder). De pagodetent wordt standaard uitgevoerd met 50 procent raamwanden en 50 procent dichte wanden.

Onze pagodetent is uitermate geschikt voor bruiloften, netwerkbijeenkomsten, ceremonies of andere feestelijke aangelegenheden. Een pagodetent is makkelijk te koppelen aan andere tenten en daarom ook geschikt als toegangstent voor evenementen.

Meer informatie over de pagodetent

Aluhallen

De aluhal is geschikt voor partijen van 70 tot ongeveer 330 personen. De grootte van de aluhal is aan elke feestsituatie aan te passen. Daarom uitermate geschikte voor grote feesten en partijen. De kleinste maat van de aluhal is 10 meter bij 5 meter en te verlengen per 5 meter.

Door het modulaire systeem is deze aluhal te koppelen aan bijvoorbeeld de pagodetenten. De aluhal wordt verankerd met grondpennen; is dit niet genoeg dan verzekeren we de tent met betonblokken of ballasttanks. De aluhallen voldoen aan de strengste veiligheidsnormen en worden opgebouwd door onze eigen monteurs.

Prijzen en meer informatie over de aluhal

Transparante tent huren bij NL Tenten

Transparante doorzichtige tenten bieden u een panorama uitzicht rondom je evenement. Hierbij biedt de transparante tent jouw gasten een unieke aanblik en een bijzondere ervaring. Van veraf is dit type tent al te zien en al helemaal in de avond, wanneer de tent sfeervol is verlicht. Je biedt jouw gasten al het moois van de omgeving ter plaatse vanuit een mogelijk warme transparante tent.

Meer informatie over de transparante tent

Huur ook de inrichting van de tent

Voor de complete tentinrichting en aankleding kun je ook bij NL Tenten, omgeving Elburg, terecht. Wij kunnen je voorzien van o.a. meubilair als tafels en stoelen, loungemeubilair, statafelrokken, statafels, een bar, sfeervolle verlichting, planten, een barbecue en eventuele verwarming voor de koudere avonden. Tevens kunnen we je uit onze verhuur voorzien van een nette toiletvoorziening (ook mindervalide).

Bekijk alle partyverhuur mogelijkheden

Transport en leveren van tenten

NL Tenten beschikt over een representatief wagenpark en een aantal aanhangers. Hiermee kunnen wij de tenten leveren op elke gewenste locatie (ook buiten Elburg) en opbouwen met al dan niet gehuurde vloer of vlonders.

Advies en begeleiding op maat

Wil je als organisator een goede begeleiding in de aanloop naar jouw evenement of feest? Dan bieden wij de mogelijkheid dat één van onze medewerkers naar de locatie komt kijken om het juiste advies te geven.

Onze medewerker denkt mee over:

  • Welke tent is geschikte voor de gewenste locatie (lengte en breedte)? Wij meten de locatie in.
  • Hoe is de ondergrond (aflopend, asfalt of beton)? Is er misschien een houten vloer of vlonder gewenst.
  • Is er naast het huren van de tent nog behoefte aan andere faciliteiten als het gaat om inrichting of catering?

Vraag vrijblijvend een offerte aan, wij reageren binnen twee werkdagen met een passend advies.

Advies en begeleiding op maat