Wie is NL Tenten

NL Tenten – Partytent verhuur & Partyverhuur Almere en ver daarbuiten heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in de verhuur van profesionele party/feesttenten in vele afmetingen en voor vele gelegenheden. Of het nu gaat om een tent voor de zakelijke markt (presentaties, openingen, beurzen) of de particuliere markt (privéfeesten, bruiloften, verjaardagen).

Aankleding

De gehele aankleding van uw tent kunnen wij voor u verzorgen. U kunt de door u gehuurde tent voorzien van verwarming, inrichting, verlichting, toiletten en eventueel catering.

Partytent huren

Dus voor een compleet verzorgde tent moet u bij NL Tenten zijn. Wij beschikken over vele mogelijkheden in de transport van ons tentmateriaal en een vakkundige op- en afbouwploeg.

Tenten

Pagodetenten

Leverbaar in de volgende standaard afmetingen 5 x 5 en 6 x 6. Zijn te leveren en te plaatsen met en zonder vloer. Wij leveren de pagodetent dan met een houten vlondervloer. De pagodetent word standaard uitgevoerd met 50% raamwanden en 50% dichte wanden.

De pagodetent word verankerd met grondpennen van minimaal een halve meter. Mocht dit niet voldoende zijn dan kan de tent gezekerd worden met betonblokken.

Lees meer

Alu-frame party/feesttent

Te huur in de breedte van 8 meter en 2,5 meter zijkant hoogte en is per 5 meter te verlengen. Standaard wordt hij geleverd met 50% raamwanden en 50% dichte wanden. Door zijn geringe zijkanthoogte en breedtemaat past deze tent perfect in stadscentra, op bedrijfsterreinen of in de wat grotere achtertuin. De tent is ideaal voor uw presentatie, huwelijksfeest, bedrijfsfeest of privé party.

De alu-party/feesttent is wind- en waterdicht te koppelen met onze overige tenten. De tent wordt verankerd met grote grondpennen van minimaal een meter; mocht dit niet genoeg zijn dan kan de tent gezekerd worden met betonblokken of ballasttanks. De alu-frame party/feesttenten voldoen aan de strengste veiligheidsnormen en worden opgebouwd door onze monteurs.

Lees meer

Alu-hallen

De meest gangbare maat is geschikt voor partijen van ca. 70-330  personen. Aan elke situatie aan te passen. Met een vrije overspanning van 10 meter en een zijwandhoogte van 2,5 meter is deze tent ruim genoeg voor grotere partijen, maar door de geringe hoogte blijft de tent sfeervol. De kleinste maat is 10×5 meter en is te verlengen per 5 meter.

Door het modulaire systeem is deze alu-hal water- en winddicht te koppelen aan onze overige party-, feest- en pagodetenten.  De tent wordt verankerd met grondpennen van minimaal een meter; mocht dit niet genoeg zijn dan kan de tent gezekerd worden met betonblokken of ballasttanks. Deze tenten voldoen aan de strengste veiligheidsnormen en worden opgebouwd door onze monteurs.

Lees meer

Transparante tenten

Een transparante tent huren is in deze tijd echt een hype.

Momenteel kunnen wij de alu-frame party/feesttent van 8 meter voorzien van een transparant dak, en gevel. Met onze transparante tenten heeft u een echte blikvanger staan. Omdat de transparante delen zeer kwetsbaar zijn en een kortere levensduur hebben, berekenen wij een extra toeslag voor de tent.

Lees meer

Tentinrichting

Voor uw complete tentinrichting en aankleding kunt u uiteraard ook bij ons terecht. In onze partyverhuur-afdeling hebben wij een ruim assortiment. Hierbij moet u denken aan meubilair met bijpassende tafels en stoelen, loungemeubilair, statafelrokken, statafels, bars, verlichting, bbq en verwarming. Tevens kunnen we u uit onze evenementen verhuur voorzien van een nette toiletvoorziening (ook mindervalide)

Bekijk alle partyverhuur mogelijkheden

Tentopbouw

Het correct en netjes opzetten van een tent gebeurt door ons met een gemotiveerde ploeg medewerkers die kennis en inzicht hebben van onze verhuur. Hier door blijft de veiligheid en kwaliteit van onze tenten gewaarborgd. De onderhoud van de zeilen en vloeren doen wij zelf binnen het verhuurbedrijf zodat de klant altijd nette zeilen en daken in de door hem gehuurde tenten heeft.

Transport en leveren van tenten

NL Tenten beschikt over een representatief wagenpark en aanhangers. Hiermee komen wij de tenten opbouwen met al dan niet de door u gehuurde vloer erbij.

Advies en begeleiding op maat

Wilt u als huurder een goede begeleiding in de aanloop naar uw evenement of feest? Dan bieden wij u de mogelijkheid dat één van onze medewerkers naar uw locatie komt kijken om het juiste advies te geven.

Hier bij moet u denken aan:

  • Welke tent kan er staan (lente en breedte) Wij meten dan voor u de locatie in.
  • Hoe is de ondergrond (aflopend, asfalt of beton).
  • Ook kunnen wij u adviseren over de inrichting, toiletten en verwarming e.d.
Advies en begeleiding op maat