Je bruiloft vieren in de tuin in Epe, huur een tent

Je bruiloft vieren in een tent is de oplossing als je bijvoorbeeld in de natuur, je eigen tuin of op een locatie naar keuze wilt trouwen. NL Tenten krijgt steeds vaker aanvragen voor geschikte bruiloft tenten. Als professioneel leverancier uit Nunspeet bieden wij een breed assortiment tenten aan, binnen en buiten de regio. Van de populaire stretchtent tot een klassieke ceremonietent of een tent met transparante wanden. Voor elke bruiloft een geschikte tent.

Aluhal

Voordelen van huren bij NL Tenten

Je huurt niet alleen een geschikte bruiloft tent bij NL Tenten, je maakt tevens gebruik van vele voordelen.

  • Inclusief op- en afbouw door professionals.
  • Al onze tenten voldoen aan de strengste brand- en veiligheidsnormen volgens euronorm EN13782.
  • Tenten van degelijke kwaliteit, waarin ieder bruidspaar zijn gasten durft te verwelkomen.
  • We leveren op elke gewenste locatie en ook op zon- en feestdagen.
  • Huur kachels of heaters voor een aangename temperatuur, ook op koudere dagen.
  • Mogelijkheid om sanitaire voorzieningen te huren.
  • Vrijblijvend advies over het model tent, de afmeting of eventuele tentcombinaties.
  • Contact mogelijk via WhatsApp.

Bij ons huur je ook vlonders en systeemvloeren. Zo kan men ongestoord een dansje doen, zonder enkels te breken door een ongelijke ondergrond.

Tenten in alle gewenste formaten

Onze tenten huur je in alle gewenste formaten. Door de flexibele constructie van bijvoorbeeld een aluhal kunt je de lengte van de tent per 5 meter verlengen. De aluhallen zijn te huur vanaf 8 meter breed. Naast een 8 meter brede aluhal kun je ook kiezen voor 10 meter breed of zelfs een aluhal van 15 meter breed.

Je kan de tent ook combineren met andere constructietenten, bijvoorbeeld de pagodetent. Tussen deze tentcombinaties kunnen we regengoten plaatsen.

Liever een advies op maat, dan komen we bij je langs. Of persoonlijk contact, wij zijn dagelijks beschikbaar per WhatsApp en beantwoorden binnen twee werkdagen onze mail.

Transparante tent ideaal voor een sfeervolle bruiloft

Een transparante tent geeft een ruimtelijk effect. Zo kan je de omgeving buiten eenvoudig betrekken bij de ruimte binnen. We kunnen de tent voorzien van transparante wanden, zonder storende vlakken. Je hebt zelfs de mogelijkheid om te gaan voor een transparant dak, zo kan je de dansvloer openen onder een prachtige sterrenhemel. De transparante tent is te huren in verschillende breedte- en lengtematen. Een uitermate geschikte tent voor een sfeervolle bruiloft.

Benieuwd welke tent geschikt is voor jullie bruiloft?

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij voorzien je van een scherpe en eerlijke offerte.

aluhal
Aluhal 15x25 meter vzv transparante zijwanden en inrichting
Aluhal 15x25 meter vzv transparante zijwanden en inrichting
aluhal

NL Tenten komt graag met jou in contact!

Voor een vrijblijvende offerte op maat gebruik je het onderstaande formulier. Vragen over het huren van een geschikte tent of liever advies op maat bel dan met 06-29392368.

Advies en begeleiding op maat