Aluhal verhuur Apeldoorn

Onze aluhal kunt u huren in alle gewenste formaten. De aluhallen zijn uitermate geschikt voor evenementen, bijeenkomsten of grote feesten en partijen. Door de flexibele constructie van de aluhal kunt u de lengte van de tent per 5 meter verlengen. De aluhallen zijn te huur vanaf 8 meter breed. Naast een 8 meter brede aluhal kun je ook kiezen voor 10 meter breed of zelfs een aluhal van 15 meter breed.

Je huurt niet alleen aluhallen bij NL Tenten uit Nunspeet, maar ook de vele voordelen. Zo word je volledig ontzorgt in de opbouw en afbouw van de aluhallen, kunnen wij leveren op elk gewenst moment, elke gewenste locatie, we leveren in overeenstemming met alle veiligheidsnormen van het bouwboek en kunnen ook toebehoren leveren als vloeren en je voorzien van een complete inrichting.

Liever een advies op maat of persoonlijk contact? Wij zijn dagelijks beschikbaar per WhatsApp en beantwoorden binnen twee werkdagen onze mail.

De keuze is reuze als u een aluhal huurt

Wanneer je bij NL Tenten een aluhal huurt heb je de keuze uit schuifzeilen, raamboogvensters, transparanten wanden en transparante daken. In overleg kunnen we aluhallen voorzien van kunststof wanden en ramen. Standaard zijn onze aluhallen voorzien van witte daken. Deze daken laten licht door.

Ook voor industriële en logistieke toepassing zoals voor o.a. een verhuizing, (tijdelijke) opslag of uitbreiding van bedrijfshuisvesting of magazijnruimte. De Aluhal is veelzijdig, want de mogelijkheden om ze naar eigen smaak in te richten zijn vrijwel onbeperkt.

Je kan de tent ook combineren met andere constructietenten, bijvoorbeeld de pagodetent. Tussen deze tentcombinaties kunnen we regengoten plaatsen.

aluhal
Aluhal
Aluhal
aluhal

Veiligheid gaat voorop bij de huur van een aluhal

De aluhal voldoet aan strenge veiligheidsnormen die wij naleven vanuit het tentbouwboek NEN 13782. De tent rust op een aluminium frame, deze is in staat de gehele constructie te dragen en daarom zeer betrouwbaar. Bijkomend voordeel van de aluhal zijn de midden palen die missen, veel organisatoren van feesten en partijen vinden dit storend. Dit voordeel maakt de tent ook uitermate geschikt voor over een ijsbaan of een feest waar veel gedanst wordt.

Voor ons evenement op Koningsdag hebben wij gebruik gemaakt van de diensten van nl tenten. Er werd een hagel nieuwe podiumtent gebouwd van 15 x 10 meter. Prachtig!

De overkapping die aan de andere kant van het marktplein werd geplaatst was transparant en had daardoor een mooi lichte uitstraling. Helaas werkte het weer niet altijd mee, maar door onder andere de goede tenten werd Koningsdag een waar feest! Rick bedankt!

Miriam Lauwen

Oranjevereniging Nunspeet

Prijs laten berekenen

Wilt u een offerte op maat aanvragen voor de aluhal van NL Tenten dan kunt u contact opnemen via ons mobiele nummer 06-29392368 of het onderstaande formulier invullen.

Advies en begeleiding op maat Aluhal